Осем месеца след жестоката катастрофа на бул. Сливница“, при която загинаха

...
Осем месеца след жестоката катастрофа на бул. Сливница“, при която загинаха
Коментари Харесай

Адриян, който прегази Ани и Явор: Искам да върна времето назад

Осем месеца след жестоката злополука на бул. „ Сливница “, при която загинаха двамата влюбени Ани и Явор, за пръв път приказва водачът, предизвикал тяхната гибел. Адриян Антонов твърди, че не търси опрощение, а единствено амнистия. Това разгласи той  в „ GLAS с Тина Ивайлова “.

Младият мъж желае единствено амнистия от околните на починалите Ани и Явор. 

„ Най-вече от тях. Дори не знам, по какъв начин аз бих ги погледнал в очите. Не знам дали ще мога да ги погледна в очите, в случай че някой ден се срещнем, само че знам, че ще направя всичко допустимо, просто да им кажа, че скърбя. Просто желая да дам съболезнованията си по тази причина че страдат за това, което се случи на тях. Аз не трябваше да предпоставям това нещо да се случва въобще. Искам да върна времето обратно. Няма по какъв начин да ги накарам да не ме съдят. Два човешки живота ги няма към този момент “.

 

Адриан сподели пред бТВ, че постоянно вижда още веднъж фрагментите, най-кошмарни са му тези от патрулката, в която е качен - вижда още веднъж сирените, че има прегазен човек. Дори не схванал в началото, че има и втори, твърди, че нищо не схванал въобще, не допускал, че е минал през хора, бил в безсъзнание след отварянето на еърбега. Колата му след удара в Ани и Явор се забива в дирек. 

На Адриян му е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност.

„ Отново скърбя за тези хора, съболезнования за фамилиите им. Суров урок е не поради наказването. По-сурово е да знаеш, че някой страда поради теб, поради твоите дейности. Имах брошура в ръката ми като излязох от ареста, само че не желаех да се качвам на кола. Аз даже не мога да седнал съм в кола, в която се кара бързо без да си представям нещо отново да се случи “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР